DOMPET

Kemudahan Digital Eksklusif Dibawakan Kepada Anda oleh Bayo

Dapatkan Aplikasi e-Dompet etc.BLACK Anda Hari Ini!

KAD

Dapatkan etc.BLACK Mastercard Anda Hari Ini!

Bayo dengan bangganya memperkenalkan jenama baru Kad Prabayar Mastercard etc. BLACK. Kad pembayaran dan gaji yang direka khusus untuk semua pekerja bagi syarikat yang mendaftar ke program etc.BLACK!

PLATFORM PEMBAYARAN GAJI BAYO

Akses Platform Gaji Untuk Semua Majikan / Syarikat Di Malaysia

Platform pembayaran gaji yang direka untuk majikan/syarikat untuk pembayaran gaji. Ia mudah, percuma dan mesra pengguna!

TANPA KOS!

Ringkasan etc.BLACK


etc.BLACK ialah jenama eksklusif dengan barisan produk & solusi yang dibangunkan oleh Bayo Pay (M) Sdn Bhd (sebuah entiti berlesen di bawah BNM untuk mengeluarkan Instrumen Pembayaran Yang Ditetapkan di bawah S.11 FSA 2013 dan ahli utama Mastercard Asia/Pacific Pte.Ltd. dan dirujuk sebagai “Bayo”).


Ini adalah sebahagian daripada inisiatif kerajaan untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan dan untuk memajukan industri-industri di Malaysia secara digital.

Program etc.BLACK terdiri daripada produk yang direka di bawah program ini; Kad etc.BLACK, Dompet etc.BLACK dan fungsi penggajian melalui Platform Pembayaran Gaji Bayo. Kad etc.BLACK dan Dompet etc.BLACK dibangunkan untuk kegunaan semua pekerja bagi syarikat yang mendaftar ke program etc.BLACK, manakala Platform Pembayaran Gaji Bayo disediakan untuk kegunaan majikan/syarikat mengeluarkan gaji kepada pekerja-pekerja.

Akan Datang!

Digitalkan Gaya Hidup Anda


Dengan Kad Prabayar Mastercard etc.BLACK (“Kad”) yang baharu, gaya hidup digital baharu anda bermula sebaik sahaja anda mengaktifkannya. Nantikan lebih banyak lagi ciri-ciri yang disediakan untuk anda!

Lebih Banyak Ciri-ciri Untuk Pengguna!


Semua ciri-ciri baharu kami dibangunkan sebagai kemudahan untuk pengguna kami menikmati sepenuhnya pengalaman pembayaran digital tanpa had.

Diskaun & Ganjaran

Kunci mata diskaun dan ganjaran pulangan tunai anda pada setiap pembelian yang dibelanjakan menggunakan Kad etc.BLACK dan Dompet etc.BLACK.

Pengurusan Pinjaman dan Harta

Daripada aliran tunai bulanan hingga simpanan, kami akan membantu anda menyelesaikan semuanya!

Produk Insurans

Pilihan produk insurans seperti insurans perjalanan dan peribadi tersedia untuk dimanfaatkan oleh anda.