KAD

Kad Pembayaran & Gaji Untuk Semua Industri!

Dapatkan Kad Prabayar Mastercard etc.BLACK anda sendiri hari ini! Kad pembayaran dan gaji yang direka khusus untuk semua pekerja bagi syarikat yang mendaftar ke program etc.BLACK!

Ia adalah Kad Pembayaran & Gaji!


Kad Prabayar Mastercard etc.BLACK (“Kad”) yang terbaharu adalah kad pembayaran dan gaji yang dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan seperti Piawaian Keselamatan Pengesahan 2-Faktor; Cip diperakui EMV, Biometrik dan kod QR, Kad ini sangat selamat, kalis gangguan dan hampir sukar untuk dipalsukan.

Kad Kemudahan Peribadi

  • Kad Pembayaran / Kad Gaji Jenama Bersama Mastercard
  • Penerimaan Pembayaran Seluruh Dunia
  • Kaedah Pembayaran Cip & Pin dan Tanpa Sentuhan
  • Faedah Diskaun & Ganjaran
  • Pengeluaran Tunai Di ATM Yang Menerima Mastercard

Untuk Tujuan Pembayaran Sama ada Kad Fizikal dan Instrumen Pembayaran Digital, Kami Permudahkan Semuanya Untuk Anda!

Kad Prabayar Mastercard etc.BLACK (“Kad”) dilampirkan dengan Dompet etc.BLACK di mana anda boleh mendapat manfaat daripada penggunaan aplikasi mudah alih! Antara sebab mengapa anda hanya perlu duduk, santai dan nikmati penggunaan kad!

Selamat & Terjamin

Oleh kerana Bayo dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia (“BNM”) dan Ahli Utama Mastercard Asia Pasifik, kami wajar mematuhi beberapa keperluan keselamatan tempatan dan antarabangsa. Ini termasuk pemantauan penipuan yang ketat untuk melindungi wang tunai anda daripada transaksi yang tidak dibenarkan.

Akses Kepada Wang Anda

Melalui platform pelbagai saluran, anda masih boleh mengakses wang anda melalui telefon mudah alih walaupun kad anda tertinggal di rumah! Dan jika anda kehilangan kad anda, hanya sekat kad anda buat sementara waktu menggunakan Dompet etc.BLACK!

Diperakui Mastercard

Kad Prabayar Mastercard anda yang diperakui ialah kad yang diiktiraf di peringkat global, di mana anda mempunyai akses penuh kepada penerimaan pembayaran di seluruh dunia.

Simpan Wang Anda Dengan Selamat

Semua dana di bawah Akaun Amanah Bayo disimpan dengan institusi kewangan terkawal di Maybank. Ia diuruskan oleh Universal Trustee Malaysia Berhad (UTMB), pemegang amanah korporat bebas, selaras dengan peraturan dan keperluan Bank Negara Malaysia.