DOMPET

Kerjasama Digital Eksklusif Dibawakan Kepada Anda oleh CLAB

Dapatkan Aplikasi e-Dompet etc.CLAB Anda Hari Ini!

KAD


Kad etc.CLAB Untuk Semua Pekerja Binaan Asing!

Dengan kerjasama Construction Labour Exchange Centre Berhad (CLAB) Malaysia, Bayo berbesar hati memperkenalkan anda kepada Kad Prabayar Mastercard etc.CLAB yang baharu. Kad pembayaran dan gaji yang direka khusus untuk pekerja-pekerja asing dalam industri pembinaan di Malaysia.

PLatform

Pembayaran

Gaji Bayo

Akses Platform Gaji Untuk Semua Majikan / Syarikat Berdaftar Dengan SSM

Platform pembayaran gaji yang direka untuk majikan/syarikat untuk pembayaran gaji. Ia mudah, percuma dan mesra pengguna!

TANPA KOS!

Ringkasan etc.CLAB


etc.CLAB ialah jenama eksklusif dengan barisan produk & solusi yang terhasil daripada program kerjasama antara Construction Labour Exchange Centre Berhad (“CLAB”) Malaysia dan Bayo Pay (M) Sdn Bhd (sebuah entiti berlesen di bawah BNM untuk mengeluarkan Instrumen Pembayaran Yang Ditetapkan di bawah S.11 FSA 2013 dan ahli utama Mastercard Asia/Pacific Pte.Ltd. dan dirujuk sebagai “Bayo”).


Ini adalah sebahagian daripada inisiatif kerajaan untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan kepada pihak berkepentingan dan juga untuk memajukan industri pembinaan di Malaysia secara digital.


Program etc.CLAB terdiri daripada produk yang direka untuk memenuhi keperluan pihak berkepentingan yang berbeza di bawah program ini; Kad etc.CLAB, Dompet etc.CLAB dan Portal etc.CLAB serta fungsi Penggajian melalui Platform Pembayaran Gaji Bayo. Kad etc.CLAB, Dompet etc.CLAB dan Portal etc.CLAB dibangunkan untuk kegunaan pekerja binaan asing di bawah CLAB Malaysia manakala Platform Pembayaran Gaji Bayo disediakan untuk kegunaan majikan mengeluarkan gaji kepada pekerja binaan asing.

Akan Datang!

Digitalkan Gaya Hidup Anda


Dengan Kad etc.CLAB yang baharu, gaya hidup digital baharu anda bermula sebaik sahaja anda mengaktifkannya. Nantikan lebih banyak lagi ciri-ciri yang akan tersedia untuk anda!

Lebih Banyak Ciri-ciri Untuk Pengguna


Semua ciri-ciri baharu kami dibangunkan sebagai kemudahan untuk pengguna kami menikmati sepenuhnya pengalaman pembayaran digital tanpa had.

Pulangan Tunai & Ganjaran

Kunci mata diskaun dan ganjaran pulangan tunai anda pada setiap pembelian yang dibelanjakan menggunakan Kad etc.CLAB dan Dompet etc.CLAB.

Pengurusan Pinjaman dan Harta

Daripada aliran tunai bulanan hingga simpanan, kami akan membantu anda menyelesaikan semuanya!

Produk Insurans

Pilihan produk insurans seperti insurans perjalanan dan peribadi disediakan serta-merta untuk anda manfaatkan.