KAD

Kad etc.MoneyMatch untuk Semua Pekerja!

Bayo dengan bangganya memperkenalkan jenama baru dan lain-lain. Kad Prabayar MoneyMatch Mastercard. Kad pembayaran dan gaji yang direka khusus untuk pekerja dalam industri bekerja di Malaysia.

DOMPET

Kemudahan Digital Eksklusif Dibawakan Kepada Anda oleh Bayo

Dapatkan Aplikasi e-Dompet etc.MoneyMatch Anda Hari Ini!

PLATFORM PEMBAYARAN GAJI BAYO

Akses Platform Gaji Untuk Semua Majikan / Syarikat Di Malaysia

Platform pembayaran gaji yang direka untuk majikan / syarikat untuk pembayaran gaji. Ia mudah, percuma dan mesra pengguna!

TANPA KOS!

Ringkasan etc.MoneyMatch


etc.MoneyMatch ialah jenama eksklusif dengan barisan produk & solusi yang dibangunkan oleh Bayo Pay (M) Sdn Bhd (sebuah entiti berlesen di bawah BNM untuk mengeluarkan Instrumen Pembayaran Yang Ditetapkan di bawah S.11 FSA 2013 dan ahli utama Mastercard Asia/Pacific Pte.Ltd. dan dirujuk sebagai “Bayo”).


Ini adalah sebahagian daripada inisiatif kerajaan untuk meningkatkan penyampaian perkhidmatan dan untuk memajukan industri-industri di Malaysia secara digital.

Program etc.MoneyMatch terdiri daripada produk yang direka di bawah program ini; Kad etc.MoneyMatch, Dompet etc.MoneyMatch dan fungsi penggajian melalui Platform Pembayaran Gaji Bayo. Kad etc.MoneyMatch dan Dompet etc.MoneyMatch dibangunkan untuk kegunaan semua pekerja bagi syarikat yang mendaftar ke program etc.MoneyMatch, manakala Platform Pembayaran Gaji Bayo disediakan untuk kegunaan majikan/syarikat mengeluarkan gaji kepada pekerja-pekerja.


Turun ke bawah untuk tahu lebih banyak ciri etc.MoneyMatch!

Lebih Banyak Ciri-ciri Untuk Pengguna!


Semua ciri – ciri baharu kami dibangunkan sebagai kemudahan untuk pengguna kami menikmati sepenuhnya pengalaman pembayaran digital tanpa had.

Diskaun & Ganjaran

Lock on to your discount points and cashback rewards on every purchase spent using etc.MoneyMatch Card and etc.MoneyMatch Wallet.

Pengurusan Pinjaman dan Harta

Daripada aliran tunai bulanan hingga simpanan, kami akan membantu anda menyelesaikan semuanya!


Produk Insurans

Pilihan produk insurans seperti insurans perjalanan dan peribadi tersedia untuk dimanfaatkan oleh anda.